Galerie Waterbolk


De Neudeflat (Utrecht) - Mark Peters

Galerie Waterbolk - voorheen Antiquariaat Niek Waterbolk - is een begrip in Utrecht en biedt ruimte voor korte solotentoonstellingen van hedendaagse kunstenaars uit Utrecht en daarbuiten, of groepstentoonstellingen of weekendexposities. Meer over Galerie Waterbolk leest u hier.

Curated Weeks

Vanaf 2021 nodigt Galerie Waterbolk iedere eerste week van de maand een opmerkelijke kunstenaar uit om werk te tonen. Deze kunstenaar kan een soloexpositie geven of samen exposeren met een of meer zelfgekozen collega-kunstenaars: de Artist and Friends Series. De curated solo- en groepsexposities geven kunstenaars uit Utrecht en daarbuiten de gelegenheid om een breder publiek te bereiken en bieden een plek voor meer uitwisseling over kunst in Utrecht.

Ontboezeming

Van 31 augustus t/m 5 september exposeren Suzanne Belonje & Meja Panhuysen in Galerie Waterbolk met de expositie 'Ontboezeming', met onder meer een serie schilderijen, een boekje met 'bitter-vrolijke' gedichten, muziek en een ontboezingemingsmuur. Belonje thematiseert op poëtische en indringende wijze haar ervaringen met borstkanker in het afgelopen jaar en toont ook eerder werk.

Meer over de kunstenaars:

http://www.suzannebelonje.nl